15. toukokuuta 2014

Äitienpäiväpuuhia.

Lennä silloin,
kun siihen on mahdollisuus
ja lepää aina,
kun tunnet tuulen kantavan
 
Pitkään aikaan en olekaan kirjoittanut, tylsää! Kaikenlaista olen kyllä askartanut ja puuhaillut, mutta en ole saanut tartuttua tuumasta toimeen, jotta olisin saanut esiteltyä tuotoksia täällä. Aloitan suman purkamisen siis nyt! Kaikki puuhastelut eivät ehkä mene aivan loogisessa järjestyksessä, mutta jostakin on alettava!
 
Esittelyssä äitienpäiväksi tekemäni kortti. Ihana lintu on stanssattu BigShot-leikkurilla. Ostin kyseisen linnun sekä samassa paketissa olevan häkki-stanssin Sinellistä alennuksesta. Edelliseen työpaikkaani ostettiin BS-leikkuri ja ihastuin siihen kovin. Olenkin jo ehkä maininnut, että sain kanssa-asujalta 25-vuotislahjaksi viime joulukuussa kyseisen laitteen ja sen jälkeen olen leikkailut ja kohokuvioinnut myös omassa kodissa! Viime aikoina laitteen käyttö on ollut pienempää, mutta jospa innostus taas saisi vallan.
 
 
 
 
 
Lisäksi mukana myös kuva kukkakimpusta. Vietimme muutaman alakoululuokan kanssa retkipäivää öitienpäivän alla ja askartelimme siellä kestokukkia äitien ja mummojen iloksi. Oma kappaleeni on hieman kärsinyt, sillä se matkusti askartelukassissa ees taa ja jäi siellä muiden tavaroiden alle. Kuvasta saa kuitenkin kiinni askartelun periaatteesta: vihreä kartonki taitetaan leveyssuunnassa kahtia ja se hapsutetaan noin sentin paksuisilla viilloilla. Sen jälkeen kartonki kääräistään ympyräksi ja niitataan kiinni. Koristeet voivat olla kukkia, perhosia, mitä ikinä keksiikään! Askartelu oli helppo ja mukava tehdä, sillä ykkös- ja kakkosluokkalaisetkin ehtivät reilussa puolessa tunnissa valmistaa aivan huikeita kimppuja!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä tuumit?