3. helmikuuta 2014

Askartele itsesi onnelliseksi.

 
Sakset leikkaa linjaa pitkin,
suhisee sukkelasti huopakankaalla.
Uutta ja vanhaa ovat materiaalitkin -
onni löytyy askartamalla
 

 

Pitkän aikaa pohdin uuden blogin aloittamista. En kuitenkaan halunnut, tai oikeastaan missään vaiheessa edes aikonut, aloittaa uudestaan päiväkirjamaista kirjoittelua. En ole enää aikoihin kokenut sen olevan minulle mielekästä, vaan pikemminkin olen kaivannut kanvavaa missä voisin esitellä kätteni töitä. Netistä löytyy toinen toistaan huikeampia askartelu- ja kädentaitosivuja ja niistä innostuneena haluan nyt aloittaa omani!


Askartelu, näprääminen, leipominen, ruoanlaitto ... Ne ovat asioita, mitkä tekevät minut onnelliseksi. Viime aikoina niille on kuitenkin ollut harmillisen vähän aikaa ja tilaa. Ideoita ja kuvitelmia askarteluprojekteista pyörii kuitenkin mielessäni päivittäin, joten toivon että tämä Askarrushuone voisi toimia innostajana ja motivaattorina niiden tekemiselle. Saa nähdä miten tytön käy - nyt olen kuitenkin intoa täynnä!


En osaa muokata kuvia tai kikkailla tätä ulkoasua mitenkään erityisesti. Kotoa löytyy tietokone, mutta melkoisen huonossa hapessa oleva ja kuumuuttaa läähättävä läppäri sekin vain on. Mitään maailmaa mullistavaa en siis lupaa, mutta jostain on aloitettava. Tervetuloa mukaan Askarrushuoneeseen!

ps. Kuvituksena vanhoja, mutta edelleen inspiroivia otoksia omista arkistoista.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä tuumit?